PretraživanjeRe.Cen.T. zona

11.01.2013. u 12:58

Seminar "Segmentacija tržišta i prilagođavanje proizvoda/usluga u odabranom segmentu"

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na seminar na temu "Segmentacija tržišta i prilagođavanje proizvoda/usluga u odabranom segmentu". Seminar će biti održan u srijedu, 23. siječnja 2013. godine u vremenu od 14.00 do 20.00 sati, u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Seminar  je namijenjen svima koji žele povećati zadovoljstvo svojih kupaca/korisnika bez obzira radi li se o profitnim ili neprofitnim organizacijama tj. vlasnicima poduzeća, zaposlenima u odjelima marketinga, prodaje, ljudskih resursa, zaposlenicima koji stvaraju i pružaju usluge. Svi kupci nisu i ne žele biti jednaki. Zašto je to važno shvatiti? Kako podijeliti kupce u segmente, što je segmentacija te kako svoj proizvod ili uslugu prilagoditi odabranom segmentu kupaca? Uspješnom segmentacijom poduzeće može povećati zadovoljstvo svojih korisnika, povećati prodaju i prihode te smanjiti troškove i na taj način podići kvalitetu.

Seminar će voditi dr.sc. Dražen Alerić viši asistent na Katedri za marketing Odjela za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković". Na OET-u je zaposlen 12 godina te je asistent na marketinškim kolegijima: Marketing, Marketing proizvoda i inovacija, Ponašanje kupaca, E-marketing, Upravljanje odnosi-ma sa korisnicima - CRM, a radio je i na kolegijima Management tržišnih komunikacija te Istraživanje tržišta. Magistrirao je sa temom iz područja upravljanja odnosa sa korisnicima, a doktorirao sa temom iz područja zadovoljstva korisnika.

Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail alek.dragojevic(at)ida.hr najkasnije do petka, 18. siječnja 2013.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje, a sadržaj seminara ovdje.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.